Deniz Türüç Trabzonspor'la görüşüyor mu?

Kayserispor cephesinden Deniz Türüç iddialarına yönelik açıklama geldi

Deniz Türüç Trabzonspor'la görüşüyor mu?
Spor Toto Süper lig ekiplerinden Kayserispor'un As başkanı Mehmet Çakmak Uyar, Deniz Türüç'ün Trabzonspor'a transfer olacağı iddialarına yönelik açıklamada bulundu.

‘‘Deniz Türüç Trabzonspor ile anlaştı'' haberlerinin asılsız olduğunu kaydeden As Başkan Uyar, ‘‘Deniz Türüç bizim sözleşmeli oyuncumuz. Gelecek sezonda sözleşmesi devam ediyor. Bunu konuşmak bu aşamada çok anlamsız. Çünkü bizim yakaladığımız bir çıkış grafiği var. Oyuncularımızın performansını etkileyecek söylemler bunlar. Biz hiç kimseyle görüşmüyoruz. Oyuncumuzda hiç kimseyle görüşmüyor. Ama bu haberler ne hikmetse bir şekilde yayılıyor. Bizim Trabzonspor'la biliyorsunuz iyi ilişkilerimiz var. Trabzonspor'un bunu bize yapma şansı yok.  Sayın başkanımız Erol Bedir ile Sayın Trabzonspor başkanı Muharrem Usta'nın ikili münasebetleri gayet iyidir. Bu haberlerin hepsinin asılsız olduğunu söyleyebilirim.'' açıklamasında bulundu.

Futbolarena

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor