Deniz Ateş Bitnel hakkında ne düşünüyorsunuz - Sende bu habere katıl -

Dün akşam Deniz Ateş Bitnel’in saçma kararları Haber61.Net, okurlarının tepkileri çığ gibi devam ediyor. Sende yorumunu yaz yayınlayalım… Bedri BUCAN; Ne söylemeli başkanım 3 kelime dedi Şeref,haysiyet,onur........ Kerim; Bu sene basımıza gelmeyen kalmadı

Deniz Ateş Bitnel hakkında ne düşünüyorsunuz - Sende bu habere katıl -

Dün akşam Deniz Ateş Bitnel’in saçma kararları Haber61.Net, okurlarının tepkileri çığ gibi devam ediyor. Sende yorumunu yaz yayınlayalım…

Bedri BUCAN; Ne söylemeli başkanım 3 kelime dedi Şeref,haysiyet,onur........

Kerim; Bu sene basımıza gelmeyen kalmadı. Yeter artik deme zamanı geldi. Hakem cezalandırılmalı .ve Mac tekrar edilmeli .Ayrıca kartlar geçersiz sayılamalı.

Salih; Salih Dursun Trabzonspordur!

Mehmet Yavuz; BIR KONUYADA DEGINMEDEN GECEMIYECEGIM 3TEMMUZ OLAYINDA şikebahce dusurulecekti bunu o donemin basbakani tff baskanlik operasyonuyla engelledi.bende bu siyasi olusumun icindeyim uzuldugum nokta bari bu siyasiler ts hakkinda konusmasin adalet uygulanirsa adalettir.uygulnmazssa onun adini siz koyun.ben ts li degilim Galatasarayliyim ama adeltli olmali hersey kisileri kurumlri kurtarmak degildir adalet bu ulkedede adaletten bahsetmek zor

Hasan Beşli; Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Dünkü GS-TS karşılaşmasında hakem maçı katletti.

Bütün spor yorumcuları aynı fikirde.

Fenerbahçeli eski futbolcu şimdiki yorumcu Rıdvan Dilmen “TS. Hakem hatalı yüzünden şampiyonluktan koptu” diyor.

Şimdi Trabzonlu siyasilerimiz çıkıp diyorlar, veya diyecekler ki;

“Merak etmeyin, sabredin TS’un hakkını kimse yiyemez, biz koruyacağız.”

Geçmişte de gördük,

-           Hani 2010-2011 şampiyonu TS. du, kupayı alacaktı.

-           Şike anıtı dikilecekti.

-           Başka şehirlerde çok daha sonraları inşaatına başlanan ve tamamlanan stadyumlar varken 3 seçim döneminde bitmeyen Akyazı stadı, bakalım Haziran da bitecek mi.

Vakfıkebir; Lütfen ts yöneticileri salih dursunun sözleşmesini uzatsin

Kerem Bayram; Yeter artık trabzonsporumuzun üstüne oyunlar son bulsun yönetim ses getirecek tepkiler göstersin bende izmirde amatör takım antrenörüyüm dünkü olaydan sonra futboldan soğudum trabzonsporumuza sahip çıkalım.

İrfan Aktaş; Trabzon halkini sokaklara dökmek icin devlete baskaldirmak icin oynanan oyunlardan birsahne seyrettik dün gece oyun bittimi hayir biz sokaklara dökülene kadar devam eder bu derin devletin isidir futbollami demeyin evet futbolla cünkü biliyorlar ne kadar düskün oldugumuzu örnek verelim santora cinayeti hirant dink cinayeti fenerbahce otobüsü kursunlanmasi macta catilara sinayper yerlestirilmesi bu oyun isyana kadar devam eder sakin olalim lütven bizi vatanseverligimizle ts mizle galyana getirmek istiyorlar RELAX lütfen

Murat; Biz camia olarak adalet istemenin bedellerini ödemekteyiz. Son halka, son tiyatro dün akşam oyanandı. Tff ve Mhk şunu bilinki adalet için biz bedel ödemeye and içmiş bir milletiz....

MCirav; Akşam Nevzat Aydın denen basın sözcüsü unvanlı dusunce yoksunu sahsı ve TS nin teknik direktörü unvanlı korkak Hami Mandıralı yi dinlerken şok oldum. Yahu adam camiasının hakkını savunmada bu kadar mi aciz kalır. Size yazıklar olsun. Ikisi de Trabzonsporlu olamadı. Bunlardan bize fayda gelmez. Nevzat Aydın Mahmut Uslu nun demeclerini izlesin ve nasıl basın sozculugu yapılır öğrensin. Hami efendi de önce Trabzonsporlu gibi düşünmeyi öğrensin. Başkan in bu ikiliyi çağırıp sabaha kadar bu konularda akıl verip bir de sopa atması lazım.

Gülbahar Demirbaş; Aydın Doğanın Hürriyetini akşamdan beri takip ediyorum Trabzon maçini hala manşetten görmedi.Bence kumarcılara arka çıkıyo ya da kumarcıların içinde.Otu .........manşetten gören Hürriyet seni kör eden ne? Bu notumu bi yere kaydedin.

Ali Özdin; Başkan Muharrem Usta diyor ki bu geceden sonra birşeyler değişecek. Hayır değişmeyecek! Bu işin tek çıkar yolu şudur: Trabzonspor öncülüğünde figüran olmayı kabul etmeyen Anadolu kulüpleri İstanbul maçlarına çıkmayıp hükmen mağlup sayılmalı. Veya en iyi ihtimalle altyapı kadrosuyla çıkmalı. Bakalım o zaman haramiler kimlerle maç yapacak da para kazanacak?

Sultan Mor; Salih Dursun'un hemen şimdi bonservisini alın. Adam gibi adamı dışarda bırakırsanız bir kongre üyesi olarak ben de TS yi bırakırım

Halide Selim; Deniz Ateş Bitnel tam bir futbol teröristi

Musa Arslan; Trabzon sporlu olmak sereftir onurdur iyiki trabzon sporluyum Allaha hamddolsun inadina bordo mavi inadina trabzon spor

Osmanlı Yurtsever; artık maclara tepkı adaletsizlik gösteren maclarımızg kırmızı kartlarlan gidecegiz yıldırım demir ören futbolun katili

Yener Ozaydin; Bu umut trabzona gekirse hic iyiolmaz onun icin bunu bildirin simdiden bir trabzon taraftari soyliyor

Engin Özer; Futbol benim icin zaten 2010 2011 sezonunda bitti bundan sonras komedi otesi yalan hepsini allaha havale ediyrum.

Ahmet Yılmaz; Bu kırmızı kart sadece futboldaki pisliklere, sahtekarlıklara, çirkefliklere, ayak oyunlarına ve hırsızlıklara çıkmadı; bu kart Ülkedeki tüm pisliklere çıktı.

M Gokhan Ters; Şu fotoğrafın heykelinin yapılıp Trabzon'un en işlek meydanına konmasını istiyorum. !!

Devamı diğer sayfada

ERTUNGA COLAK; Türkiye futbol tarihinin 1996 dan beri zedelenmiş,kokuşmuş,satılmış olmayan şerefi yerle bir olmuştur,artık bu şehir guruplaşmayı bırakıp birlik olmalıdır,Trabzon tekdir hakkı yenildiğinde hepimizin canı yanıyor.mücadele 18 milyona yaklaştı denilen şehir sokaklarında kahpece sürdürülmüyor,yürek işi bu,siz çoksunuz bir Trabzonluyuz,bizim yıldız uğruna kahpelik yapmak gibi derdimiz yok.trabzonspor un yöneticilerine,bakanlarına,sayılı zenginlerine sesleniyorum;Allah aşkına susmayın en azından Erman tooroğlu kadar olun safınız belli olsun.Koca yürekli salih dursun kardeşim helal olsun yaptığın bu anlamlı hareket Trabzonspor sevgisi pas tutmuş,uyuya kalmış taraftarlarımızada örnek olsun,bu olay futboldan çıkmıştır,bizans ruhu hortlamıştır.

İsmail Yavuz DELİOĞLAN haksızlığa isyanın SEMBOLÜ oldu.

Numan Altuntaş; federasyon türkiyenin değil İstanbul takımlarının federasyonudur ve tescil edilmiştir. düzen böyle kurulmuş, üç İstanbul büyütülmüş takımları haricinde pastadan başkaca kimse pay alamaz. öyle ise Anadolu takımları kendi liginin kurmanın peşine gitmelidirler, yoksa figüranlıkları ömür boyu devam edecektir. Ayrıca dünkü olaylı maçta galatasarydan kiralık olarak trabzonsporda oynayan ve Trabzonsporlu olan Salih Dursun'a aldığı para helal; trabzonspordan yıllarca para kazanıp, ekmeğini yiyen ve trabzonsporun emeğini çalan başta umut bulut ve Selçuk inana hakkımız haram olsun...

İsmail Markaloğlu; 3 Temmuz Şike olayının arkasını bırakmazsan bizde sizin yakanı bırakmayız diyorlar bırakmayın Ulan Biz sonuna kadar savaşacağız Heyyy UEFA Heyyyy FİFA nerdesiniz.

Besim Varol; İIlaki bir hakem mi ölmesi lazim???? Kan mi akmasi lazim!!!

Sultan Murat Kalbant; Bu maç iyi irdelenmelidir. Bence maçın hakemine bu maçı GS almalı denmiş tır. Özellikle devre arasında hakeme telefondan yada bireysel olarak ulaşılmış GS uefa dan gelecek olan ceza dan dolayı avrupadan Men edileceği için ve GS bu sene avrupa kupalarına katılması için puan farkının açılmaması için bu maçın mutlaka kazanması gerektiği bildirilmiştir. Öyleki hakem ikinci yarının basında taç çizgisin de muhammet Demire yapılan faulu görmeyip taç vermiş tır. Bence bağımsız kuruluşlar tarafından hakemlerin ve gozlemcilerin telefon ve kamera kayıtları incelenmelidir. Bu olay sadece basiretsiz hakem yönetimiyle alakali değildir. ..

Çılgın TS’li; Herkes gitsin Salih DURSUN. Bonservisi alınıp 10 sene anlaşma yapılmalı. Ruhu yeter....

Besim Varol; Türk futbolun KARAgecesi . Bunlara dur demek icin ilahi bi hakem mi öldürelim? Kan mi aksin!!! Ey gidi tff baskani basina büyük bi bela aldin ! Trabzon ve anadoludakileri karsina aldin!

Bayburtlu; Türkiyede futbol Trabzonspor üzerine oynanan oyunun adıdır

İsmail Markaloğlu; Teşekkürler Bursa,Kayseri,G.Antep sizlere sonsuz teşekkürler ya diyer sözde anadolu takımları siz nerdesiniz Figüranlık etmeye devam edin çünki Yöneticileriniz İstanbul takımlarının Üyesi adınız anadolu takımı ama İstanbul Figüranları olarak bu oyunların içindesiniz siz susmaya devam edin.

Yusuf Babuz; Dün akşam güzel şeyler söylediniz hadi bakalım başkan görelim gücümüzü, bu olay dayanılacak bir durum değil, eğer bir şey olmayacak ise eskisinden farkı olmaz. Maçın tek doğru hareketini Salih Dursun yaptı, tebrik ederim. Salih'in bonservisinin hemen alınması gerekir, artık o Trabzon sporun sembolüdür.

Bayburtlu; Bu maça hakemde dahil bir çok kodaman bahis oynamıştır.

Erkan Cora; Trabzona karsi bir jareket var.ben senebiniwrwk ediyorum.bu kin neden

Esma Ugur Bu macta anladimki boyle bir serefsizlik yok yaziklar olsun diyorum

Ibrahim Karaman Mandirali istifa

Bayro; Trabzonsporu tutmanın haklı gururunu bir kez daha yaşadım hepsinin eline ayağına saglik

Abullah Akyüz; Trabzonsporla uğraştıklari kadar terörle uğraşsalardı şuan terör bitmiş durumda idi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor