Demirok'dan galibiyet yorumu

Trabzonspor'un Antalyaspor karşısında takım kaptanlığını taşıyan ve takımının 2. golüne imza atan Uğur Demirok maçı değerlendirdi.

Demirok'dan galibiyet yorumu
Deplasmanda oynanan Antalyaspor karşısında takımı adına 55.dakikada Bordo-mavili takımın 2. Golüne imza atan Uğur Demirok 3 golle gelen 3 puanı yorumladı.

Demirok yaptığı açıklamada "Galibiyet için takım arkadaşlarımı kutluyorum ilk 15 dakika baskılı oynayacaklarını biliyorduk. Trabzonspor çok büyük bir camia ligi en yukarıda bitirmek istiyoruz Avrupa kupalarını hedefliyoruz. Goller arka arkaya geldi iyi konsantre olduk ve iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İkinci yarı en az gol yiyen takımız Beşiktaş gibi bir takımdan 4 gol yedik." dedi.

Gol anını anlatan Demirok "Ben vurdum açıkçası auta gidiyor sandım vurdum gol oldu. Yarın 23 Nisan ulusal egemenlik bayramı bu vesile ile tüm çocukların bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor