Cornelius'tan şampiyonluk sözleri: Bu sezon...

Trabzonspor'un golcüsü Cornelius'tan şampiyonluk açıklaması geldi.

Cornelius'tan şampiyonluk sözleri: Bu sezon...

Trabzonspor forması giyen Andreas Cornelius, bu sezon şampiyonluk için oynadıklarını ve iyi bir takım olduklarını söyledi. İşte detaylar.

Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen ve Dünya Kupası Elemeleri'nde Moldova ve Avusturya'ya karşı Danimarka Milli Takım kadrosuna çağrılan Andreas Cornelius, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Cornelius, bu sezon şampiyonluk için oynadıklarını ve iyi bir takım olduklarını söyledi. 

"Türkiye'de taraftarlar çok fanatik"

Trabzon'a geldiği günü anlatan Danimarkalı yıldız, "Havaalanına indiğimde oldukça çok taraftar vardı. Müthiş bir deneyimdi benim için gerçekten. Türkiye'de taraftarlar çok fanatik. 

"Dışarı çıktığımızda herkes fotoğraf çektirmek istiyor"

Trabzon'da herkes kulübün büyük bir hayranı. Dışarı çıktığımızda herkes fotoğraf çektirmek istiyor ve büyük bir kuyruk oluşuyor. Bu şekilde şehirde dolaşmak çok zor. Daha önce alışmış olduğum bir durum değil.

"Bazen buna dayanamazsınız"

Herkes tatlı ve hoş, bu yüzden fotoğraf çektirmeleri sorun teşkil etmiyor ama aşağı inip alışveriş yapacaksan ve dışarı çıkıp gezeceksen bunu düşünmek zorundasın. Bazen buna dayanamazsınız.

"Taraftarlar fotoğraflarımı beğeni yağmuruna tutuyor"

Sosyal medyada bombardımana uğruyorum. Taraftarlar fotoğraflarımı beğeni yağmuruna tutuyor. Türk taraftarlar sayesinde de oldukça çok takipçi kazandım diyebilirim.

"Şampiyonluk için oynuyoruz"

Biz en iyi takımlardan biriyiz ve hücumda çok fazla gol pozisyonuna giriyoruz, bu nedenle gol atmak benim için daha kolaylaşıyor. Ve şampiyonluk için oynuyoruz. 

"Ben büyük, güçlü ve çevik bir oyuncuyum"

Genelde ligdeki oyun tarzının bana çok yakıştığını düşünüyorum. Ben büyük, güçlü ve çevik bir oyuncuyum ve yüksek tempoda oynayabiliyorum" dedi. 

Bu sezonki performansı

Bordo-mavili takımla 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 9 maçta 4 gol kaydetti. 

(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor