Çimşir'den önde baskı emri

Koronavirüs sonrası açılış maçına çıkacak takımlardan olan Trabzonspor’da Çimşir dersine iyi çalıştı. Genç çalıştırıcı öğrencilerine önde baskı emri verdi.

Çimşir'den önde baskı emri

Süper Lig'de 26. hafta Trabzonspor'un liderliğiyle tamamlandıktan sonra corona virüsü sebebiyle futbola ara verilmişti. Bordo- mavililer, 27. haftanın açılışını yapacak. Göztepe ile deplasmanda mücadele edecek Karadeniz devinde teknik direktör Hüseyin Çimşir salgın nedeniyle evde kaldığı dönemde İzmir temsilcisinin maçlarını izledi. Göztepe'nin artılarını ve eksilerini analiz etti. Öğrencilerine "Önde baskı kurun. Bu bize hem hücumda hem savunmada yardım edecek" talimatı verdi.

TEK YÜREK OLDULAR
Salgının ardından ilk lig maçına çıkacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir, takımın konsantrasyonunu üst düzeyde tutmaya çalışıyor. Genç çalıştırıcı sık sık bordo-mavili oyuncularla görüşerek 8 haftada herkesin varını yoğunu sahaya yansıtmasını istedi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kaptan Jose Sosa da sık sık moralmotivasyon konuşmaları gerçekleştiriyor. Trabzonspor, Göztepe maçından mutlaka 3 puan bekliyor. Oyuncular çifte kupa için tek yürek oldu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor