CHP'li Ahmet Kaya'dan Özkan Sümer mesajı

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Özkan Sümer'i unutmadı.

CHP'li Ahmet Kaya'dan Özkan Sümer mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzonspor’un ve Türk futbolunun efsanesi Özkan Sümer’in vefatının 1. yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.

Kaya mesajında, Özkan Sümer’in Anadolu futbol devrimine öncülük ettiğini ve Türk futboluna yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını ifade ederek, Trabzonspor’un bu yıl 8. şampiyonluğunu kazanacağına gönülden inandıklarını ve kupayı Özkan Sümer’e armağan edeceklerini söyledi.

CHP’li Ahmet Kaya, mesajında şunları söyledi:

“Türk futbolunun ve Trabzon’umuzun yiğit insanı Özkan Sümer hocamız, Trabzonspor'umuzda futbolculuk, teknik direktörlük ve başkanlık görevlerinde bulunmuş, Anadolu futbol devrimine öncülük etmiş bir futbol efsanesidir.”

“TÜRK FUTBOLUNA HİZMETLERİ UNUTULMAZ”

“Türk futboluna alt yapı kavramını kazandıran isimlerin başında gelerek birçok futbolcu yetiştirmiştir. Statlardaki tel örgülerin kaldırılması konusundaki öncü rolü belleklerimizdedir. Son nefesine kadar Trabzonspor'a ve Türk futboluna hizmet etmiştir.”

“ATATÜRK’ÜN TARİF ETTİĞİ ÖRNEK SPORCUDUR”

“Özkan Sümer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözündeki sporcu tanımının tam karşılığıdır.

Özkan hocamızı vefatının 1. yıl dönümünde rahmet, saygı ve özlemle anıyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Anısı hep bizimle olacak.”

“ŞAMPİYONLUĞU ÖZKAN SÜMER’E ARMAĞAN EDECEĞİZ”

“Bugün, Özkan hocamızın emeklerini boşa çıkarmayan, hepimizin düşlediği başarılı bir Trabzonspor’u izlemenin gururunu yaşıyor, 8. şampiyonluğumuza emin adımlarla yürüyoruz. Ümit ediyorum ki alnımızın teriyle bu yıl ipi göğüsleyeceğiz ve şampiyonluk kupamızı Özkan Sümer hocamıza armağan edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor