CHP'den Trabzonspor'a ziyaret

CHP heyeti Trabzonspor'u ziyaret etti

CHP'den Trabzonspor'a ziyaret

Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile beraberindeki CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, PM Üyesi İdris Akyüz ve partililerle birlikte Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Orhan İlarslan, Ali Rıza Egemen, Özer Bayraktar, Adem Beder ve Erhan Çimşir de hazır bulundu.

Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor’un üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Bugün de Divan Başkanımız Ali Sürmen’den divan kurulu üyeliği belgesini aldım. Çok mutlu oldum. Trabzonspor bizim sevdamız” dedi. Asbaşkan Ahmet Çubukçu da, İmamoğlu’nun iyi bir Trabzonsporlu olduğuna vurgu yaparak, “Kendisi bizim İstanbul’daki elimiz gibi. Trabzonspor’a desteğini hiçbir zaman esirmedi. Ziyaretleri de bizi ayrıca mutlu etti” diye konuştu.


Asbaşkan Ahmet Çubukçu, ziyarete gelen heyete çeşitli hediyeler verirken Ekrem İmamoğlu’na da forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor