Celil Hekimoğlu'ndan Ahmet Ağaoğlu'na destek

Celil Hekimoğlu Ahmet Ağaoğlu'na destek verdi.

Celil Hekimoğlu'ndan Ahmet Ağaoğlu'na destek

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor eski başkan Adayı Celil Hekimoğlu Başkan adaylığı9nı açıklayan Ahmet Ağaoğlu'na tam destek verdi.


Hekimoğlu açıklamasında “Trabzonspor’umuzun kongresi var önümüzdeki pazar günü. Ahmet Ağaoğlu Adaylığını açıkladı. Kendisini tebrik ediyorum. Gerçekten çok zor bir süreçte, meşakkatli bir dönemde Trabzonspor’umuza talip oldu. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Hiç kolay değil bu dönemde Trabzonspor’a talip olmak. Biz kendisine elimizden gelen tüm katkıyı yapacağız. Başkan adayları da çıkabilir. Onlara saygı duymamız lazım ama sanırım Ahmet beyin lehine iyi bir rüzgar var. O rüzgara bizim de katkı vermemiz lazım. İnşallah Trabzonspor 7 Nisan’da yeniden bir kalkınma hamlesini başlatır. Ahmet Bey’in şuandaki söylemleri zaten bize çok yakın. Ben 5 yıl diyordum Ahmet Bey 3 yıldır diyor. En az 3 yıl benden bir şey beklemeyin bir kalkınma hamlesi yapacağız diyor. Belki 3 yıl az söylüyor. 3 yılda Trabzonspor’un sorunları düzelmez. Ama sonuna kadar kendisini destekliyorum. Ufak tefek eleştiriler duyuyorum. Bunları yapmayalım. Çocuğu doğmadan öldürmeyelim. Destek olmamız lazım. Trabzonspor’u yönetecek arkadaşlar çok büyük bir külfete giriyorlar. Bunlara kayıtsız şartsız destek olmamız lazım. Ta ki işleyişi görene kadar. Ahmet Bey’den tek bir isteğim var. İnşallah kendisine bunları anlatırız. Genelde İstanbul’dan gelen başkan adaylarımız ilk 6 ay çok doğru başlıyorlar. Sonra ki 6 ay İstanbul gerçeğine dönüyorlar.  Tekrar popülist transferler, yatırımlar ve borçlanmalar. Bunu yaparsa bizim başkanımız olamaz.  Bugün başladığı noktada en az 3 yıl bir yapılanma ve ekonomik iyileştirme programı uygulaması lazım. Hatta 3.5 yıl. Bunu yaparsa bizde destek olursak Trabzonspor’umuz tekrar eski şanlı günlerine dönebilir." dedi.

Celil Hekimoğlu, Ahmet Ağaoğlu’nun yönetimine girip girmeyeceği ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise “İçeriden destek veremeyiz biz Trabzonspor’da 2015 yılında başkanlığı kazanmış bir adayız. Daha yönetici bizden olmaz. Ama dışardan destek veririz.” ifadeleri ile cevap verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor