Rize'de Trabzonspor fırtınası!

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı

Rize'de Trabzonspor fırtınası!

HABER61 - SPOR SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Bordo mavili takım 16. dakikada Boldrin'in golüyle 1-0 geriye düştü. Bu gole cevap gecikmedi ve Rodallega 19. dakikada beraberliği getirdi. 23. dakikada ise Meljnak kendi kalesine attığı golle Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi.  42. dakikada sahneye çıkan Abdülkadir Ömür farkı 2'ye çıkardı. İkinci yarıda Rizespor Muriqi ile 65. dakikada farkı bire indirdi. Maç 3-2 sona erdi. 

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 63'e yükselterek sezonu 4. sırada tamamladı.

MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYINZ!

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor'un ilk 11'i: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdülkadir Parmak, Sosa, Yusuf, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Rodallega

Çaykur Rizespor'un ilk 11'i: Gökhan, Moroziuk, Awaziem, Saadane, Melnjak, Azubuike, Musa, Samudio, Boldrin, Aatif, Muriqi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor