"Castillo, Teofilo'ya benzemez"

Kolombiyalı gazeteci Castillo'yu anlattı

"Castillo, Teofilo'ya benzemez"
Kolombiyalı gazeteci Pedraza: Sıcakkanlı biridir. Süratli bir futbolcu olmasının yanında en önemli özelliği topla çok iyi hareket etmesi. Ondan saha dışı ile ilgili bir şey duyamazsınız.

Yeni transfer Castillo kısa sürede taraftarı heyecanlandırdı. Teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu olan 24 yaşındaki sol açık, Wien maçında yaptığı asistin yanı sıra şık hareketleriyle Trabzonspor taraftarına yeni sezon için büyük ümit verdi. Kolombiyalı gazeteci Juan Carlos Pedraza, yakından takip ettiği vatandaşı Castillo'nun nasıl bir oyuncu olduğunu anlattı. Teofilo Gutierrez'in, Trabzonspor'dan sansasyonel ayrılığını hatırlatan Pedraza, "Castillo, Teofilo'ya hiç benzemez. Karakter olarak tam tersidir. Bu yüzden ikinci bir Teofilo vakası yaşanması söz konusu olamaz. Sıcakkanlı biridir. Ondan saha dışıyla ilgili bir şey duyamazsınız. Süratli bir futbolcu olmasının yanında en önemli özelliği topla çok iyi hareket etmesi" dedi.

890 BiN EURO ALACAK
Major League Soccer'a geçici transfer bedeli olarak 3 milyon dolar ödeyen Trabzonspor, ara dönemde 1 milyon dolar daha vererek Castillo'nun bonservisini alacak. Genç futbolcu da her yıl 890 bin euro alacak.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor