CAS kararını o tarihte verecek! Başkan Yardımcısı Haber61'e açıkladı

Trabzonspor'un UEFA ve FİFA'dan sorumlu başkan yardımcısı Bülbüloğlu CAS duruşmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

CAS kararını o tarihte verecek! Başkan Yardımcısı Haber61'e açıkladı
Haber61 Spor Servisi / Tuncay LAKOT

Trabzonspor  için 3 Temmuz  henüz bitmedi.  FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle haklarında dava açılan 15'i tutuklu 108 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşması sürerken Trabzonspor'da gözler CAS'a çevrildi.

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurdukları iddialarına ilişkin aralarında eski emniyet müdürlerinin bulunduğu 108 sanıklı davanın ikinci duruşması sürerken gözler CAS’ın vereceği karara çevrildi.

Konuyla ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda Bulunan Önder Bülbüloğlu yaptığı açıklamada "şuan Cas tarafından elimize ulaşan bir belge yok. Ben Mayıs ayında bu kararın çıkacağına inanıyorum. Yapılan duruşmada yetkililer bu yönde bilgi verdi." dedi.

Bülbüloğlu duruşmada çok iyi bir savunma verdiklerini belirterek, "iş siyasi bir boyut kazanmazsa CAS’ın bu kararı vermesini bekliyoruz. Ama neticede burası bir mahkeme ne olacağı belli değil. Siyasi derken burada Türkiye’de ki siyaset değil Avrupa’da ki futbol lobisinden bahsediyorum. Yineleyerek belirtiyorum çok iyi bir savunma verdik. Olumlu bir karar çıkacağını düşünüyoruz. CAS’tan çıkacak sonuçta topu yeniden TFF’ye atacaklar. Siz yetkilisiniz düşürün şampiyonluğu diyecekler" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler