Cardozo Çin'i sildi

Trabzonspor'da Cardozo'nun Çin'e gitmek istemediği öğrenildi.

Cardozo Çin'i sildi
Trabzonspor'da yüksek maliyetli yabancı oyuncuların elden çıkarılması düşünülürken Cardozo'ya Çin'den ciddi tekliflerin geldiği belirtildi.

Menajerler vasıtasıyla yapılan öneriler için Trabzonspor, “Bize resmi teklif yapın, öyle konuşalım” mesajını çoktan gönderdi. Ancak burada görüşmeleri Paraguaylı futbolcunun tavrı tıkıyor. Bordo-Mavililer, 1 yıl sözleşmesi olan 33 yaşındaki oyuncudan hem iyi bir gelir bekliyor hem de satılması halinde verilen 2.5 milyon Euro’yu artı haneye yazmayı planlıyor. Fakat Cardozo’nun çok net bir dille Çin düşüncesini gündeminden çıkardığı belirtildi.

Yakın çevresine, “Ben Trabzon’a alıştım, ailemle çok iyi günler geçirdim. Çin, artık benim girebileceğim bir macera değil. Ya başka tekliflere bakalım ya da futbolu burada bırakabilirim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor