Canlı yayında Trabzonspor’u yorumladı: Yenildi lafı ağzımdan zor çıkıyor

Trabzonspor’un, Rizespor deplasmanından aldığı mağlubiyeti Nihat kahveci değerlendirdi.

Canlı yayında Trabzonspor’u yorumladı: Yenildi lafı ağzımdan zor çıkıyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 30 haftasında deplasmanda Rizespor’a mağlup oldu.

Karşılaşmayı yorumlayan Nihat kahveci “Yenildi lafı ağzımdan zor çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Kahveci şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor lider olsa da Rizespor son sıralarda olsa da iki takım arasındaki maçlar önemlidir. Kar yağışlı başladı. Kar yağışı başladığında oyuncular ister istemez konsantre eksikliği olur.

Trabzonspor ilk yarı Rizespor’a pozisyon vermedi. Gedson mücade eden bir görüntü verdi ama Trabzonspor’da Visca ister saha çamur olsun, isterse karlı olsun ben zemin şartlarında oynarım dercesine pozisyona girdi ve o net pozisyonu kaçırdı. Sonrasında Djaniny’in kaçırdığı bir pozisyon vardı. Futbol kalitesi Trabzonspor’un bize alıştırdığı kalitenin altındaydı. Bazı oyuncular böyle maçlarda üşürler çok hareket etmek istemezler. Nwakaeme bunların en önemli örneklerinde biriydi. Sonra Bülent hoca bir şey hissetmiş olacak kin Pohjanpalo’yu oyuna aldı ve 2 tane penaltı kazandılar.

Trabzonspor yenildi’ tuhaf geliyor ağzıma. Aylar önce konuştuk Antalyaspor deplasmanı, bizi hep alıştırdı, kazandı, geriden geldi, yenilmiyor, inanılmaz istatistik diyen Trabzonspor’a yenildi demek yenildi lafı ağzımdan zor çıkıyor öyle bir maç izledik. Kazanan Çaykur Rizespor’u tebrik ederim.
 

Trabzonspor son zamanlarda şunun sinyalini veriyor. “Defansif anlamda gol yiyen takımız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor