Canlı yayında Trabzonspor yorumu: Takımın yüzde 30'u sahadaydı

Trabzonspor'u yorumlayan Erman Özgür, Trabzonspor Beşiktaş maçını yorumladı.

Canlı yayında Trabzonspor yorumu: Takımın yüzde 30'u sahadaydı

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen maçı Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynandı. Medical Park Stadyumu'nde Beşiktaş'ı konuk eden Trabzonspor, sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından  Erman Özgür, Trabzonspor'un maçtaki performansını değerlendirdi.

Salgından dolayı sezonun ilk maçlarının eksikleri görme maçları olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Trabzonspor'da Sörloth, Sosa ve Novak geçen sezon bu takımın yüzde yetmişiymiş. Kalan yüzde otuzu da sahadaydı. Yerlerini doldurmak mümkün değil." dedi.

Sosa'sız Trabzonspor'u değerlendiren Erman Özgür, "Ben Trabzospor'un Sosa olmadan da oynayabileceğini söylemiştim ama o zaman Sörloth'un gidişi söz konusu değildi. Hem Sosa, hem Novak hem de Sörloth'un gidişini Trabzonspor çok fazla hissedecek." dedi.

Trabzonspor'un Beşiktaş maçında net bir şekilde transfer ihtiyacını gördüğünü ifade eden Erman Özgür, "Çok iyi bir santrfor, mutlaka orta sahaya bir oyuncu ve stopere de ihtiyacı var." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor