Canlı yayında flaş açıklama! Trabzonspor'da Yattara projesi

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan, altyapıdaki Yattara projesini allattı.

Canlı yayında flaş açıklama! Trabzonspor'da Yattara projesi

Haber61- Özel haber

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan Haber61 TV canlı yayınında Tuncay Lakot'un konuğu oldu.

Trabzonspor alt yapısında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Cihan Yattara'nın Trabzonspor alt yapısında görev yapacağını açıkladı.

Hamit Cihan "Benim için en önemli antrenör seçme kriteri toplumsal kabullenme. Burası sadece benim değil Trabzonspor’un yeri. Uyumlu çalışabilmek de çok önemli. Ben de bu konularla ilgili bir havuz oluşturdum. 3 havuz oluşturdum. Bunlardan biri daha önce çalışmış tecrübeli isimler. İkincisi profesyonel futbolu yeni tamamlamış teknik direktörler ki bunlardan biri de Yattara’dır. Onunla ilgili projemizde farklıdır. Gelecek günlerde gelişmeler olacaktır. Üçüncüsü de öğretmen grubudur. Öğretmenlik yapan aynı zamanda antrenörlük yapabilecek isimlerdi. Bu noktada yönetim asla bize karışmamıştır. Bu konuda kendilerine teşekkür ederim. Bize kırılmış olanlar olabilir ama kesinlikle akraba v.s bağıyla buraya birini getirmedim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor