Canlı yayında duygusal anlar: Trabzonsporlu şehitle ilgili anıyı anlatırken...

Haber61 TV ekranlarında Şehit Oğuz Kaan Usta ile ilgili anıyı anlatan Trabzonspor eski İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu duygusal anlar yaşadı

Canlı yayında duygusal anlar: Trabzonsporlu şehitle ilgili anıyı anlatırken...
Haber61 Özel Haber

Haber61 TV’de yayınlanan Tuncay Lakot’un sunduğu ve İhsan Öksüz ile Caner Çuvalcıoğlu’nun daimi konukları olduğu Şehrin Nabzı programında, duygu dolu anlar yaşandı.

Programda Trabzonspor eski idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Afrin harekatında şehit olan Oğuz Kağan Usta ile ilgili yaşadığı çarpıcı bir detayı açıkladı.

Olayı anlatırken duygu dolu anlar yaşayan Çuvalcıoğlu “Cumartesi akşamı, telefonda facebook’tan bir mesaj isteği olduğunu gördüm. Kabul ettim, okudum ve şok oldum. Mesajı gönderen kişi Can Polat Usta isimli bir beyefendiydi.  Can Polat Usta’nın, Afrin’deki 2. Şehidimiz Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın babası olduğunu öğrendim. Kendisi de emekli bir astsubay. Ankaralı bir aile ve fanatik Fenerbahçeli olduğunu söyledi. Rahmetli oğlu, o güzel insanın da fanatik bir Trabzonsporlu…” ifadelerini kullandı.

Bu sırada gözyaşlarını kontrol etmek için çabalayan Çuvalcıoğlu’ndan sözü alan Tuncay Lakot da daha önceden Çuvalcıoğlu’ndan edindiği bilgilerle olayın detaylarını anlatırken “ Konu gerçekten çok özel. 1999 yılında, o zaman Malatyaspor’un 1. Ligde olduğu ve Trabzonspor’un deplasmana Malatya’ya gittiği dönemde gerçekleşti. O dönemde Caner abi idari menajerdi. Otelin kamp yaptığı otele, şehidimiz ve şehidimizin babası bir Trabzonspor bayrağı ile geldi. Bayrağı, Caner Çuvalcıoğlu’na futbolculara imzalatması için veriyorlar” dedi.

Çuvalcıoğlu kendisini topladıktan sonra ise olayı şu şekilde anlatmayı sürdürdü;

Cumartesi akşamı bana gönderilen mesajda, benden imzalı bir Trabzonspor forması istendi. Hala benim kulüpte olduğumu düşünerek istemiştir. Oğuz Kaan kardeşimizin naaşı hala teslim edilmemiş. Sanırım hala teröristlerin elinde. Bu da çok acı durum.Genelkurmay Başkanlığı da konuyla ilgili çalışıyor. Ben mesajı geç mi açtım diye çok üzüldüm telefon bırakmış oradan aradım “Hayır, hala evladımızın naaşına ulaşamadık. İnşallah yakın zamanda ulaşacağız. Ben tabutun üzerine o formayı da koyacağım” dedi. Oğuz Kaan fanatik bir Trabzonsporlu… Nedenini hiç bilmeden Trabzonsporlu olmuş, ailesinde başka Trabzonspor’u tutan yok. Bu gerçek ve yaşanmış bir olay. Bizden bu konuda bir ricada bulunarak forma istendi ben kendisini aradım memnuniyetle yardımcı olacağımı söyledim. Ben hemen sonrasında Başkan yardımcısı Ali Rıza Egemen’i aradım ve o da çok ilgilendi. Şuanda hazırlatılıyor. Ben cenazesine de gitmek istiyorum. Maç öncesinde Kaptan Onur’la da paylaştım, galibiyetin hediye edilmesi konusunda ama maalesef olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor