Canlı yayında açıkladı: Trabzonspor'da 3 oyuncu gündemde

Trabzonspor’un transfer çalışmalarını canlı yayında açıkladı.

Canlı yayında açıkladı: Trabzonspor'da 3 oyuncu gündemde

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, namağlup liderliğini sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmalarını ndevam ettiriyor.

Haber61 Genel yayın yönetmeni Tuncay Lakot Haber61Tv ekranlarında canlı olarak yayınlanan Spor Gündemi programında, Trabzonspor’un transfer çalışmalarını açıkladı.

Lakot, bordo mavililerin 2’si Yunan 3 futbolcu için çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

Lakot “Trabzonspor’da yeni transfer gelişmeleri var. 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Sassuolo'da forma giyen Giorgos Kyriakopoulos ısrarı sürüyor Trabzonsporun. Bir diğer yunan oyun Olympiakos’un Yunan milli yıldızı Georgios Masouras ön planda Trabzonspor’da. İki oyuncu da isteniyor. Birinin 4,5 milyon Euro diğerinin 7,5 milyon Euroluk bir bonservis bedeli var ki Masouras’ın kulübünün 10 milyon Euroluk bir bonservis isteği var. Avrupa dan da oyuncuya ilginin olduğunu söyleyelim. Trabzonspor’un sezon başı da gündeminde olan Makedon Sol Bek Alioski. Trabzonspor’un bu oyuncuya olan ısrarı devam ediyor.“ ifadelerini kullandı.

Lakot ayrıca Trabzonspor’un b planını da açıklayarak “Ayrıca bu üç futbolcu Trabzonspor’un gündeminde fakat b planı olarak da Peres tarzında bonservisi elinde olan gerçekten üst düzey bir oyuncu yakalayabilirse Trabzonspor uygun fiyatlara transfer etmek istiyor. Ama 6 aylık kiralama yöntemini de kullanıp sezon sonuna kadar Sol bek mevkiinde sıkıntı yaşamamak da masadaki diğer alternatif “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler