Çalımbay, Yanal'ın gerisinde kaldı

Çalımbaylı Trabzonspor aynı rakiplere karşı daha kötü başladı

Çalımbay, Yanal'ın gerisinde kaldı
Sezona teknik direktör Ersun yanal ile başlayan Trabzonspor, ilk 4 haftalık bölümde 7 puan toplarken, Yanal'ın yerine göreve gelen Rıza Çalımbay ile ikinci yarının ilk 4 haftasında aynı rakiplere karşı oynadığı maçlarda 4 puan toplayabildi.

Bordo-mavililer, Yanal döneminde Atiker Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından galibiyetle ayrılırken, Fenerbahçe ile berabere kalıp, Göztepe'ye ise mağlup oldu. Trabzonspor, Çalımbay döneminde aynı rakipler karşısında Atiker Konyaspor, Fenerbahçe, Göztepe ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldı. Bu 4 maçlık başlangıçlar karşılaştırıldığında Çalımbay'lı Trabzonspor, Yanal döneminin 3 puan gerisinde kaldı.

PUANLARIN ÇOĞU İÇ SAHADA

Ligde son 5 maçını kazanamayan Trabzonspor, 12 maçtır ise kaybetmiyor. Bordo-mavililer bu 12 haftalık süreçte 6’şar galibiyet ve beraberlik alırken, toplamda 24 puanı hanesine yazdırabildi. Evinde oynadığı son 6 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, bu 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti. Bu sezon evinde toplamda 10 maç oynayan bordo-mavililer, sahasında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 20 puan topladı. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada ise hanesine 2 galibiyet, 7 beraberlik 2 de yenilgi ile 13 puan yazdırabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor