Çalımbay ve Güneş'ten ortak açıklama

Maç öncesinde birlikte konuştular

Çalımbay ve Güneş'ten ortak açıklama
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay maç öncesinde birlikte açıklamalarda bulundu.

Güneş yaptığı açıklamada "Kurumlar ebedidir ama şahıslar gelip geçicidir. Ama tabiki şahısların hizmetleri de unutulamaz. Aldığımız görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Rıza hocanın hem futbolculuğunu hem antrenörlüğün çok iyi biliriö ama insanlığını daha iiyi bilirim. Hem ona hem Trabzonspor'a başarılar diliyorum. İki takım da kazanmak istiyor. İyi olan kazansın. Burada güzel maçlar oluyor. Kader ne yazarsa öyle oluyor. Herkes ailesiyle olmak istiyor ama hayatlar farklı yerlere gidebiliyor. Şimdi Rıza hoca Beşiktaş'tan ayrılmak ister miydi, napsın kaderinde o vardı. Ben Trabzonspor'dan hiç kendi isteğimle ayrılmadım. Sadece son ayrılışımda kendim ayrıldım. Biraz futbol kültürünü değiştirmemiz lazım. Biraz dengemizi ve aklımızı kaybettiğimizi düşünüyorum Allah kolaylık versin." ifadelerini kullandı.

Çalımbay ise "Şenol hocaya kendi memleketine hoşgeldin diyorum. Herkersin bir sorumluluğu var. Beşiktaş'ta futbol oynayıp bitirdim ama teknik direktörlük çok daha farklı. Ben daha küçütüm Şenol hocayla milli takımda oynadım. Ben Trabzon'un başındayım o beşiktaş'ın başında çok güzel bir şey. Şenol hocanın burası içöin ne kladar önemli olduğunu herkes biliyor. Beşiktaş'ta da çok iyi işler yapıyor.  Ona başarılar diliyorum.Hepimiz futbol oynuyoruz hoca olarak çalışıyoruz. Ama en önemlisi gittiğiniz yerde iyi iz bırakabilmek. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler