Çalımbay: Trabzonspor Avrupa'da devam etseydi bu kadar başarılı olamazdı

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay bordo mavili takımla ilgili konuştu

Çalımbay: Trabzonspor Avrupa'da devam etseydi bu kadar başarılı olamazdı

Haber61 Spor Servisi 

Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay bordo mavili takımı yorumladı.

A Spor’da konuşan Çalımbay, Trabzonspor’un başarısında Avrupa’da devam etmemesinin payı olduğunu söyledi.

Çalımbay Trabzonspor Roma’yı eleyip Avrupa’da devam etseydi, ligde böyle başarılı olacağını kesinlikle zannetmiyorum. Bir de Trabzonspor’un en büyük şansı herkes çok iyi kenetlendi. Taraftar da dahil çok iyi kenetlendiler. “ dedi.

Rıza Çalımbay, Trabzonspor’un transfer politikasına değinerek “Mükemmel transferler yaptılar. Her takımın en iyisini aldılar. Bakasetas, Siopis, Visca… Her şeyi aldılar.  Abdullah hoca ile de görüştük “Böyle olacak” dedi “Haklısın, doğru yapıyorsun” dedim her şeyde garantiye gitti. “  ifadelerini kullandı.

Kendi döneminde istediği transfeleri yapamadığını dile getiren Çalımbay “Benim dönemimde transfer istiyorum, yok, bir tane oyuncu aldık. Bir tek Novak’ı aldık.  O da sol bekte Mas vardı Arjantin’e döndü. Novak’ı aldık “bu kim” dediler, sonra Fenerbahçe’ye sattılar. Bir tek onu aldık başka alamadık. Abdullah hoca en doğrusunu yaptı. Herkesin 2’şer tane alternatifi olan bir takım yarattı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da Avrupa kupalarında sıkıntı yaşaması onları yıprattı bu avantajı da kullandı Trabzonspor.” dedi.

Trabzonspor’un kesinlikle şampiyon olacağını söyleyen Çalımbay “Trabzonspor işi bitirdi. Çok iyi takım. Rize maçında tam kadro olsa çok farklı olurdu. Zemin de ayrı. “ şeklinde konuştu 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor