Çalımbay'ın muhtemel Galatasaray 11'i

Trabzonspor'da zorunlu değişiklikler var

Çalımbay'ın muhtemel Galatasaray 11'i
 Süper Lig’in ilk 9 haftasında 9 puan toplayabilen Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği lider Galatasaray karşısından 3 puanla ayrılarak yeni bir sayfa açmayı ve üst sıralara doğru yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Kuruluşunun 50’nci yılı olan 2017-18 sezonunda zirveyi hedefleyen ancak ilk 9 haftalık bölümde sadece 9 puan elde edebilen bordo-mavililer, ligin 10’uncu haftasında sahasında lider Galatasaray’ı konuk edecek. Zirve yarışından iyice uzaklaşan Trabzonspor, yeniden yarışa tutunmak için bu maçtan 3 puanla ayrılmaya çalışacak. Yarın saat 19.30’da Şenol Güneş Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmayı, hakem Halis Özkahya yönetecek.

11’DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Bordo-mavili takımda teknik direktör Rıza Çalımbay, son oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçından farklı olarak ilk 11’inde zorunlu değişiklikler yapacak. Deneyimli teknik adamın sakat olan Burak Yılmaz’ın yerine forvette Dame N’Doye’a, cezalı olan Mas’ın yokluğunda ise stoperde Durica’ya forma vererek sol bekte Malatya deplasmanında stoperde görev yapan Mustafa Akbaş’a forma vermesi bekleniyor.

TRABZONSPOR’UN GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:

Onur- Pereira, Uğur, Durica, Mustafa- Okay, Onazi, Yusuf, Olcay, Castillo (Abdulkadir)- N’Doye

SAKAT: Burak, Kucka

CEZALI: Rodallega, Mas

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler