Çalımbay'ın büyük talihsizliği

Çalımbay'ın yakasını şanssızlıklar bırakmadı

Çalımbay'ın büyük talihsizliği
Daha ilk maçında Sosa ve Yusuf Yazıcı kırmızı kart gördü, Burak Yılmaz sakatlandı. Kayseri’den de 1 cezalı, 2 sakatla dönen Rıza Çalımbay’ın yakasını talihsizlikler bırakmadı.

Kayseri'den 1 puanla dönen Trabzonspor'da yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yaşadığı şansızlıklar dikkat çekiyor. Göreve geldiği ilk Evkur Yeni Malatyaspor maçında iki oyuncusu Sosa ve Yusuf Yazıcı kırmızı kart gören Çalımbay aynı maçta sakatlanan Burak Yılmaz'ı da kaybetti. Ardından oynanan kupa maçında Hugo Rodallega'nın kırmızı kart görmesiyle eldeki tek forvet oyuncusundan da olan Çalımbay, Galatasaray derbisinde ise Olcay Şahan'ın oyundan atılmasıyla toplamda 3 haftada 4 oyuncusundan mahrum kaldı. Çalımbay'ın gelişiyle ayrıca Emmanuel Mas ve Okay Yokuşlu da gördükleri sarı kartlar ile cezalı duruma düştüler.

KUCKA'YI DAHA OYNATAMADI
Çalımbay kart cezalarının yanı sıra sakatlıklarla da boğuştu. Burak Yılmaz'ın yanı sıra Abdülkadir Ömür, Hubocan'dan sakatlıkları nedeniyle birer maçta yararlanamayan bordo-mavili çalıştırıcı, Kayseri'de de Onazi ve Mustafa Akbaş'ı kurban verdi. İki oyuncu sakatlanarak maça devam edemedi. Çalımbay kendisinden önceki dönemde sakatlanan Juraj Kucka'dan ise henüz hiç faydalanamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler