Çalımbay gözünü Galatasaray'a dikti

Bordo mavililer Galatasaray'ı mağlup etmek istiyor

Çalımbay gözünü Galatasaray'a dikti
Ligin 9. haftasında göreve gelen teknik direktör Rıza Çalımbay, Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla birlikte Bordo-Mavililer’deki ilk maçına çıkmış ancak sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Daha sonra ise Medical Park Stadyumu’ndaki Galatasaray maçıyla taraftarına ‘merhaba’ diyen 55 yaşındaki çalıştırıcı, kritik maçta güçlü rakibini 2-1 devirmiş ve bu maçın ardından 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak, Avrupa hedeflerini güçlendiren Fırtına’da teknik direktör Rıza Çalımbay, pazar günü oynayacakları Galatasaray karşılaşmasını yine bir çıkış maçı olarak görüyor.

‘Seriye ihtiyacımız var’ 

İdmanlarda öğrencileri ile yaptığı toplantılarda bu tarz maçların her zaman bir fırsat olduğunu dile getiren 55 yaşındaki teknik adam, “Artık son düzlüğe girdik. Her maçımız final niteliğinde. Bu nedenle kaybetme lüksümüz yok. Ligin ilk yarısında Galatasaray’ı yenmiştik, yine yeneceğiz. Avrupa bileti almak için yeni bir galibiyet serisine ihtiyacımız var” ifadelerini kullanarak, oyuncularını motive ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler