Çalımbay'dan transfer ve eleştiri sitemi

Çalımbay, Haber61'e özel açıklamalarda bulundu

Çalımbay'dan transfer ve eleştiri sitemi
Haber61 Özel

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Haber61 TV'de yayınlanan Şehrin Nabzı programına telefonla bağlandı.


Çalımbay canlı yayında şöyle konuştu;

Herkes eleştirebilir ve herkesin kendi görüşü vardır. Ben oyuncu değiştirirken herkesin bilmediği şeyleri biliyorum. O nedenle biz farklı düşünürüz onlar farklı düşünür. Ben oyuncularımın performansından memmnunum. Hepsi kazanmayı çok istedi. Fırsatlar da geldi. Onlar 10 kişi kaldıktan sonra da iyi fırsatlar yakaladı. Ama kaçırdığımız pozisyonlar, şanssızlık oldu. Ben genel olarak memnunum. Benim üzüldüğüm şey gol yememiz oldu. Ben Trabzon'da şunu gördüm. Yensen de yenilsen de eleştiriliyorsun. Bana çok iyi bir takım verilmedi. Motviasyonu olan bir takım almadım. Dağılmış, 9 puandak bir takımı aldım ve buraya geldik. Ben şunu istiyorum, eleştirsinler ama bir iki oyuncu alalım takımımızı hazır olsun ondan sonra eleştirsinler. Hocanın bazı sıkıntıları olduğunu da görsünler. 

Ben transferle ilgili yorum yapmayacağım. Çünkü ne dersem tes oluyor. Başkan da yönetim de elinden geleni yapıyor. Ben yine anlamayanlar için söylüyorum; Takımda maddi sıkıntılar varsa transfer yapmam. Ama bunun için bir açıklama yapılması gerekiyor. Biz bu maçta son dakikada 3 puanı kaybettik. 

Benden önce basına kapılar kapalıydı. Bizde herşey net, eleştiri de serbest. Ben buranın önemini de isteğini de biliyorum. Bildiğim yoldan ilerliyorum. 

Burak, zor oynadı. Sakat sakat oynadı. Ben sürekli ona söyledim iyi değilsen çık diye. Çok büyük bir gerilmesi var o bölgede. İstediğim şeylerden biri şu bizde golcü yok. Nasıl yok? Bizde gol atarsa Burak, Rodallega atar. O yüzden ben iki futbolcu istiyorum. Böyle solda oynayabilecek gol atabilecek Burak'a yardımcı olsun diye. Bir de olursa stoper. Çok iyi iki arkadaş alınmasını istiyorum. Sadece bu. N'doye'yi orada oynatmak istedik. Bazı maçlarda başarılı olduk bazılarında olamadık.

Sosa buraya hazır gelmedi. Anlatıyorum anlamıyorlar. Ben ona da söyledim Ben olsam seni geldiğimde oynatmazdım diye. Ben geldiğimde Malatya maçında ilk 11'de kimleri oynatmışım. Önce baksınlar kimlere şans vermişim. Sosa'yla 11'de başladım 30. dakikada kırmızı kart gördü. Burada ya Sosa oynayacak ya Yusuf. İkisi de aynı mevkide oynuyor.

Benim bir çok sıkıntım var şuan. 3. bir stoperim yok. Durica ve Uğur var şuan. Hubocan cezalı Mustafa sakat. Bunları kimse bilmez. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Novak'ı gördünüz, geldi çıktı oynadı. Başka kimse yok çünkü. Belkide ona da haksızlık yaptık 1 idmanla maça çıkardık ama kimse yoktu orad oynayacak.

Ben dua ediyorum Fenerbahçe maçına kadar 2 transfer biterse çok güçlü olacağız. Takımı motive edici şeyler yapılmasını istiyorum. Yine en çok taraftarımıza ihtiyacımız olacak.

Rodallega'da bir sıkıntı yok.

İki transfer konusunda uğraşıyoruz. Bir an önce bitirmek istiyoruz. Devre arasında transfer yapmak çok zor. Araştırıyoruz, en iyisini almaya çalışıyoruz. Burada maddi durumu da gözetiyoruz.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
78 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler