Çalımbay'dan tek sürpriz

Çalımbay kazanan kadroyla devam ederken tek sürpriz yaptı

Çalımbay'dan tek sürpriz
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde bordo mavililerin teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın belirlediği kadro açıklandı. 

Çalımbay, son haftalarda oluşturduğu ideal kadrosunda zorunlu değişiklikler haricinde bir sürprize gitmedi. Geçen hafta 11'de sahaya çıkan ancak cezalı duruma düşen Uğur ile Kucka'nın yerine Çalımbay, Mustafa Akbaş ile Onazi'ye şans verdi. Çalımbay son haftalarda sürekli olarak 11'de oynattığı N'doye'yi yedek kulübesine çekerek Olcay'a görev verdi.

Tecrübeli teknik adam böylece, kalede Onur, stoperde Hubocan - Mustafa Akbaş ikilisine sol bekte Mas'a sağ bekte de Pereira'yla defans hattını oluşturdu. Bu dörtlünün önünde Okay Yokuşlu ile Onazi'ye görev veren Çalımbay, kanatlarda Olcay ile Abdulkadir'e forvette Burak'a ve onun arkasında Yusuf'a forma verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor