Çalımbay'dan Okay'a kötü haber!

Çalımbay'dan dikkat çeken sözler

Çalımbay'dan Okay'a kötü haber!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay basınla bir araya gelerek bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçı öncesinde takımdaki eksiklerden bahseden tecrübeli teknik adam defans hattında sıkıntı olduğunu dile getirdi.

Slovak futbolcu Tomas Hubocan'ın sakatlığı nedeniyle bugün takımla çalışmalara başladığını ve Mas'ın da kart cezalsısı olduğunu hatırlatan Çalımbay " Defansda eksikler nedeniyle bazı sıkıntılarımız var. Ancak ben orta sahadan veya başka bir alanın futbolcusunu defansa monte etmek istemiyorum. Herkesin kendi yeri var ve herkesin kendi pozisyonunda oynamasını istiyorum. Son iki maça baktığımızda takım defansı olarak biraz daha iyi olduğumuzu gördük. Yenilen gol sadece defansın hatası değildir. Bireysel hatalar olabilir ama bu takım defans yapacaksa da atak yapacaksa da hep beraber yapacak." ifadelerini kullandı.

Çalımbay'ın bu sözleri önceki teknik adam Ersun Yanal'ın defansta yaptığı uygulamayı akıllara getirdi. Yanal, yedek kulübesinde Uğur Demirok varken Okay Yokuşlu'yu orta alandan çekerek stoper olarak oynatmaya başlamıştı. Yanal bu hamlesine yönelik gelen eleştirilere de " Okay artık kariyerine defans olarak devam etmek istiyor. " şeklinde yanıt vermişti. Bu açıklama sonrası hem Ersun Yanal hem de Okay Yokuşlu yoğun şekilde tepki almıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor