Çalımbay'dan flaş açıklama! Trabzonspor'da sakatlıkların nedeni ne?

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay Haber61TV’de yayınlanan Şehrin Nabzı programına konuk oldu.

Çalımbay'dan flaş açıklama! Trabzonspor'da sakatlıkların nedeni ne?
Haber61 - Spor Servisi

Tuncay Lakot’un hazırlayıp sunduğu ve İhsan Öksüz ile Caner Çuvalcıoğlu’nun konuk olduğu programa telefon ile bağlanan Çalımbay gündeme dair açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’da yaşanan sakatlıklar hakkında konuşan Çalımbay, sakatlıkların nedenini açıkladı.

Oyuncuların sakatlanmaları hakkında konuşan Çalımbay “Bir sıkıntı yok, Sakatlıklar darbeye bağlı" dedi. Çalımbay “Oyuncu sakatlıklar oyuncuların kendilerini daha çok zorlamadan kaynaklanıyor. Genelde baktığımızda sakatlıklarımız defansta oluyor. Bu sakatlıklar genelde darbeden olan şeyler. Hem Erzurum maçı olsun, hem Bursaspor maçı Olsun defansta Sıkıntı yaşayacağız önümüzdeki günlerde” ifadelerini kullandı.

Çalımbay sakatlık sorununun nasıl çözüleceği konusunda ise “Şuanda yüklenme şansımız yok. Devre arası çözümü bulacağız dedi. Çalımbay “Futbolcularımız inanılmaz şekilde mücadele ediyor. Zaman zaman sakatlıklar oluyor, baktığımız zaman darbeye bağlı sakatlıkların daha çok olduğunu görüyoruz. Zaten bu saatten sonra futbolcuya yüklenemezsin, ağır antrenman yaptıramazsın. Bugüne kadar da yaptığımız antrenmanların hepsi ölçülüdür, şuan yüklenmeye bağlı sakatlık yok mücadeleye bağlı sakatlıklar var. Bizim istediğimiz sadece devre arasına kadar gitmek, zaten devre arasında çözümü bulacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler