Çalımbay: Burak,Gomis'i geçerdi...

Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu

Çalımbay: Burak,Gomis'i geçerdi...

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz hakkında konuştu.

"ETKİLİ İŞLER YAPTI"

Sezonun futbolcusu hakkında değerlendirme yapan Çalımbay, "Sezonda istikrarlı giden oyuncular oldu. Visca her maç oynadı. Etkili işler yaptı. Burak 25 maçta 23 gol attı. Bunlar büyük olaylar. Gomis'in, Talisca'nın yaptığı önemli işler var. Bu ligde şu an bir kişiyi ön plana çıkarmak doğru değil." dedi.

"BURAK'IN OYNAMADIĞI MAÇLAR..."

Burak Yılmaz'ın sakatlıklarla uğraşmasına değinen Çalımbay, "Burak ile Eskişehir'de çalıştık. Bizden Trabzon'a gitti. Kendisini çok geliştirmiş. Bizimle birlikteyken yüzde 100 iyi değildi. Sakatlıkları vardı. En büyük şanssızlığı Çin'de ligin bitip burada başlamasıydı. Dinlenmeden devam edince her tarafında sakatlıklar olabiliyor. Burak'ın oynamadığı maçlarda tek maç kazanabildik. Galatasaray maçıydı." ifadelerini kullandı.

"GOMIS'TEN FAZLA ATARDI"

Çalımbay sözlerine, "Burak 1 ay tedavisinden sonra çok iyi döndü. İnanılmaz goller attı. Bazen yoktan varetti. Mükemmel işler yaptı ancak sakatlığı onu engelledi. Bazı maçlar sakat sakat oynamak zorunda kaldı. Burak'ın sakatlıkları olmasaydı Gomis'i gol sayısında yüzde 100 geçerdi" şeklinde devam etti.

NTV

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor