Çalımbay: Beraberliğe üzüldük

Çalımbay maç sonrasında açıklamalarda bulundu

Çalımbay: Beraberliğe üzüldük
Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çalımbay şöyle konuştu;

Moralimiz bozuk. İlk yarıda galibiyeti hakecek oyun oynamadık ama ikinci yarı iyi oynadık. Fenerbahçe'nin bizde üstünlük sağladığı nokta uzun toplardı. Bunların hepsini biliyorduk ve bunlara tedbir aldık. Özellikle yan topları çok çalışmış ve tedbir aldık. En iyi oynadığımız anda gol yedik. Bireysel bir hata. Arkadaşımız boş bıraktı ve golü yedik. Beraberliğe üzüldük. Kalan maçları en iyi şekilde bitirmeliyiz. Fenerbahçe'nin oyun şekli de bizi bozdu. İkinci yarıda taktik değişikliği ile daha iyi oynadık.

Berabere kalınabilir bu futbolda olan şeyler. Bugün maçı galip bitirebilirdik. Üzüldüğüm şey şu, son iki maçta son dakikalarda gol yedik ikisi de duran toptan. Sürekli de uyardığımız konu. Bir hata yapınca golü yiyorsunuz. Zirveden uzaklaşmadık. Göztepe maçı çok önemli. Mutlaka o maçı iyi bir şekilde tamamlamamız gerekiyor. İlk yarıdaki gibi değil ikinci yarıdaki gibi başlamalı. Buna göre çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler