Bütün yük Sosa'nın omuzlarında!

Ortasahasında eksiklikler olan Trabzonspor'da bütün yük Sosa'nın omuzlarına binecek.

Bütün yük Sosa'nın omuzlarında!

Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak’ın yokluğu ve Mikel’in sakatlığı sonrasında Başakşehir maçında orta sahanın tüm yükü Jose Sosa’da olacak. Takım arkadaşları ise Arjantinli yıldızı rahatlatmaya çalışacaklar.

Trabzonspor’da takımının kendisine en ihtiyaç duyduğu dönemde elini taşın altına koyan ve hiçbir maçta mücadeleden kaçmayan Jose Sosa, Başakşehir karşılaşmasında da Ünal Karaman’ın en güvendiği isim olarak dikkat çekiyor.

34 yaşında olmasına rağmen hemen hemen her maçta oynayan ve son olarak perşembe günü Krasnodar mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Arjantinli yıldız, bu akşam da 11’de görev yapacak. Ancak Trabzonspor’un orta sahasında iki önemli eksik bulunuyor.

Sakatlıkları devam eden Obi Mikel ile Abdulkadir Parmak kritik mücadelede forma giyemeyecek. Bu doğrultuda da tüm yük Sosa’nın üzerinde olacak. Ancak Bordo- Mavili futbolcular, olabildiğince tecrübeli oyuncuya saha içerisinde yardım etmeye çalışacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor