Bursaspor Trabzonspor'un transferlerinin maliyetini açıkladı!

Bursaspor Trabzonspor'un transferlerini resmi olarak duyurdu

Bursaspor Trabzonspor'un transferlerinin maliyetini açıkladı!

Trabzonspor, Bursaspor'un 3 futbolcusu Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen ile anlaşmaya varmıştı. Bursaspor cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde basın toplantısında konuştu.

Adanur, Yeşil Beyazlı takımın genç oyuncuları Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen'i 29 milyon TL + 3 milyon lira şampiyonluk primi karşılığında Trabzonspor'a verdiklerini açıkladı.

 Adanur şunları söyledi: “Birçok kulübe futbolcularımızı sunduk. Kerem Şen’e Konyaspor’dan teklif geldi. Başka kimseden gelmedi. Batuhan Kör’e sadece Gaziantep FK’dan geldi. Talha Altıkardeş’i 17 milyon TL karşılığında Trabzonspor’a verdik. Kerem ve Batuhan konusunda da Trabzonspor’la anlaştık. Toplamda üç futbolcu için 29 milyon TL karşılığında el sıkıştık. Şampiyonluk primi için de 3 milyon TL madde koyduk. Bu üç oyuncu satılamasaydı, sürdürebilirlik mümkün değildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler