Bursaspor Trabzonspor maçı sonrasında ilginç anlar: Röportaja yetişemeyince....

Bursaspor Trabzonspor maçı sonunda ilginç anlar yaşandı.

Bursaspor Trabzonspor maçı sonrasında ilginç anlar: Röportaja yetişemeyince....

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bursaspor'la karşılaşan Trabzonspor, müsabakadan 3-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Müsabaka sonrasında ise çok ilginç anlar yaşandı...

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'un flaş röportajına katılamayan Çalımbay, alelacele TRT Spor muhabirinin yanına giderek röportaj talep etti. Bulduğu her fırsatta kamuoyu önünde Trabzonspor'u kötüleyen Çalımbay'ın, bu akşam beIN Sports ekranlarında bu fırsatı elde edemeyince TRT Spor'a giderek kendisiyle röportaj yapılmasını istediği iddia edildi.

HAFTALARDIR KÖTÜLÜYOR

Yaklaşık 4 haftadır, Trabzonspor'un oynadığı her müsabakadan önce ve sonra yayıncı kuruluşa Bordo Mavili kulübün içinde bulunduğu ekonomik zorluğu anlatan Çalımbay, hafta içi Trabzonspor Kulübü'nün düzenlediği basın toplantılarında da benzer ifadeleri kullanıyordu. 

Özellikle son haftalarda Bordo Mavili yönetimi hedef alan ve haddini aşan sözler sarf eden Çalımbay'ın açıklamalarına, son olarak Trabzonspor Kulübü de yer vermemeye başlamıştı. Basın toplantısı ve açıklamaları Trabzonspor Kulübü tarafından yayınlanmayan Çalımbay'ın, beIN Sports'ta da konuşamayınca çareyi TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven'in yanına koşmakta bulduğu öne sürüldü.

Çalımbay röportaj için yalvardı

DEVRE ARASI TRANSFER İSTEDİ

Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un içinde bulunduğu ekonomik tabloyu bilmesine rağmen, devre arasında 4 futbolcu transfer etmek istemişti. 

Bordo Mavili kulübün bünyesinde Kamil Ahmet Çörekçi ve sezon sonu geri dönecek olan Ibanez olmasına rağmen 25 Milyon TL maliyetle Filip Novak'ı transfer ettiren Çalımbay, bu transfer için de 200 bin Euro ödenmesine neden olmuştu. Novak'ın yanı sıra kanat oyuncuları ve forvet olmak üzere 3 transfer daha isteyen Çalımbay, ekranlarda dile getirdiği ekonomik sorunlara devre arasında 100 milyon TL'ye varan borçlanma ekleyecek olmasına ise sessiz kaldı. 

TAZMİNAT MI İSTİYOR?

Çalımbay'ın sürekli olarak Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumu gerek yayıncı kuruluş, gerekse kendisine mikrofon uzatılan her yerde pervasızca dile getirmesinin arkasında ise lig bitmeden kovularak Trabzonspor'dan tazminat alma isteği olduğu iddia edildi.

Çalımbay ve beraberindeki 10 kişiye yakın teknik ekibin Bordo Mavili kulüpten kovularak 700 bin Euro dolayındaki tazminat hakkı için kapı aralamak istediği olduğu öne sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor