Bursaspor'dan Kerem ve Batuhan açıklaması!

Trabzonspor'un yeni transferleriyle ilgili Bursaspor'dan açıklama geldi.

Bursaspor'dan Kerem ve Batuhan açıklaması!

Trabzonspor'un Bursaspor'dan transfer ettiği Kerem Şen, Batuhan Kör ve Taha Altıkardeş bugün kendilerini bordo mavili formaya bağlayan sözleşmelere imza attılar. Daha önce Kerem Şen ile Batuhan Kör'ün sezon sonuna kadar Bursaspor'da forma giymeye devam edeceği belirtilse de yeşil beyazlı ekibin transfer yasağı nedeniyle bu anlaşmanın gerçeğe dönüşemediği ve iki futbolcunun da Trabzonspor'da kalacağı bildirilmişti.

Konuyla ilgili Bursapor cephesinden açıklama geldi. 

Sportif Direktör Deniz Kolgu yaptığı açıklamada transfer tahtasını açmak için çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek "Tüm çalışmalarımız transfer tahtasının açılması yönünde. Hayrettin başkanımız ziyaretlerini bu yönde gerçekleştiriyor. Bize hadi hazırız dediklerinde, 6 saatte işimizi çözeriz. Anlaştığımız oyuncular var. Ben taraftara yalan söylemedim. Konuştuklarımın hepsi bende belgeli. Ozegoviç konusunda ilk etapta hata bizde, parasını ödeyip tutabilirdik. İkinci etapta da onun sportif karaktersizliği ortaya çıktı. Bir anda avukatıyla beraber peşinatı 3 katına çıkardı” dedi.

Deniz Kolgu, Kerem ve Batuhan konusunda açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Bazı şeyleri çarpıtmaya gerek yok. Kerem ve Batuhan ile sözleşmeler yapılmış ve bu oyuncuların lisansları Trabzon’a geçti. Sonrasında sözleşmede bu oyuncuların Ocak-Mayıs aylarında Bursaspor’da oynayacağı belirtilmişti. Lakin bu isimler bu süreçte Trabzonspor’dan garanti 1,5 milyon TL para alacak. Trabzonspor bana dedi ki bu parayı sen ödeyeceksin. Ben de 3 milyon garanti parayı veremem

Bu oyuncular benim şartlarımda çalışsalardı Kerem bütün maçlarda oynasaydı 300 bin, Batuhan bütün maçlarda oynasaydı 600 bin alacaktı. Fazladan 2 milyon verecek bütçem yok. Oyuncunun menajeriyle görüştüm. Oyuncunun sözleşmesini fesh etmeyin. Benim şartlarımla devam etsin dedim. O taraftan da ben 1 buçuk milyon kazanacakken neden 300 bin kazanayım diye dönüş aldım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor