Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı Trabzonspor'un yıldızını Fransız ekibine önerdi

Trabzonspor'un eski iki yıldızı, Trabzonspor'un yıldız ismini Fransız ekibine önerdi.

Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı Trabzonspor'un yıldızını Fransız ekibine önerdi

Trabzonspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselen Uğurcan Çakır, Avrupa devlerinin gündeminde bulunuyor. İtalya Serie A ekibi Inter'in kadrosuna katmayı çok istediği 25 yaşındaki eldivenin transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Lille'de forma giyen A Milli yıldızlarımız Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın Uğurcan Çakır'ı Fransız kulübüne önerdiği iddia edildi.

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın yıldız kalecisi Uğurcan Çakır transferin gözdesi konumunda bulunuyor. Yükselen performansını istikrarlı bir şekilde sürdüren 25 yaşındaki file bekçisi Avrupa'dan birçok takımı peşine takmış durumda. İtalyan devi Inter transferde en istekli kulüp olarak dikkat çekerken sürpriz bir gelişme yaşandı.

YAZICI VE YILMAZ'DAN TRANSFER ÖNERİSİ!
Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa koşan Lille'nin en önemli isimleri arasında bulunan milli yıldızlarımız Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'dan flaş bir hamle geldi. Fransız gazeteci Ignazio Genuardi'nin haberine göre, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz, Lille kulübüne Uğurcan Çakır'ı önerdi.

YÖNETİM YÜKSEK BONSERVİS BEKLİYOR!
Başarılı eldiven, Trabzonspor'un transfer politikasında kritik rol oynuyor. Bordo-mavili kurmaylar, Uğurcan Çakır'a kendisiyle ilgilenen kulüplerle görüşmesi için izin verdi.

Trabzonspor yönetimi, mali kriterlerden taviz vermeden gelecek sezonun kadro mühendisliği çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre hareket eden bordo-mavililer, Uğurcan Çakır'dan elde edilecek gelirle transfer harcamalarının büyük bir bölümünü karşılamayı planlıyor.

Bu sezon Süper Lig'de 35 maçta Trabzonspor kalesini koruyan Uğurcan Çakır, 13 golde kalesini kapadı. 25 yaşındaki kalecinin 1 yılı kulüp tarafından opsiyonlu olmak üzere 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler