Burak Yılmaz Trabzon'da

Trabzonspor'un yeni transferi Burak Yılmaz gizlice Trabzon'a getirildi.

Burak Yılmaz Trabzon'da

 Trabzonspor’un, Burak Yılmaz ile yarın resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.



2017-18 sezonu öncesi şuana kadar kadrosuna Teho Bongonda, Juraj Kucka ile Kamil Ahmet Çörekçi’yi katan ve Burak Yılmaz ile de transfer görüşmelerine başlandığını duyuran bordo mavililerin, tecrübeli forvet oyuncusu için yarın Trabzon’da imza töreni düzenleyeceği öğrenildi. Gece geç saatlerde Trabzon’a geldiği bildirilen Burak’ın 3 yıllık sözleşmeye imza atarak, takımla birlikte çalışmalara katılması da bekleniyor.

BU SEZON 4’ÜNCÜ TRANSFER

Yerinde transfer yapmayı hedefleyen Trabzonspor yönetimi, Burak Yılmaz ile de sözleşme imzalayarak yeni sezon öncesi 4’üncü transferini gerçekleştirmeyi planlıyor. Orta saha ve savunma hattına da birer takviye yaparak transfer çalışmalarını tamamlamak isteyen bordo mavililerin, bu noktada öncelik verdiği Serdar Taşçı ile Moussa Sissoko için girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor