Burak Yılmaz'ın babasından flaş sözler: Trabzonspor'da sakat oynadı

Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz açıklamalarda bulundu!

Burak Yılmaz'ın babasından flaş sözler: Trabzonspor'da sakat oynadı

Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz’ın babası Fikret Yılmaz, Galatasaray derbisi öncesinde çarpıcı sözlere imza attı

Fikret Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde;

"Burak, Beşiktaş taraftarlarının kendisini sevdiği hissettiğini söylemişti"

Burak, "Baba bana kızıyorlar ama beni sevdiklerini hissediyorum" demişti. Allah yolunu açık etsin. Bizi gururlandırıyor. Bu performansını sürpriz görmüyorum. Yaptıkları belliydi. Önceki dönemlerde de başarılı oldu. Trabzonspor’da sakat sakat oynadı. Bu yıl kendi sevdiği takıma geldi. Beşiktaş taraftarı da onu kucakladı. İnşallah her şey daha iyi olacak.

"Burak baskı altında oynamayı sever, daha iyi performans sergiler"

Burak’ın Beşiktaş’ta oynamasını istedim. Biz Beşiktaşlılığımızı gizlemedik. Ama profesyoneliz. Burak’ın performansı şaşırtıcı değil. Burak istikrarlı bir futbolcu. Ben bir teknik direktörüm. Burak’a neyi öğütledim? “Büyük takımda oynuyorsan, her maça final gibi çıkacaksın” demiştim. Aynı istikrarı koruması gerekiyor. Teknik adam seni sahaya sürdüğünde ne alacağını bilecek. Yoksa 1 maç iyi, 2 maç kötü olmaz. Bu inancını ve büyük takım oyunculuğunu kanıtladı. Burak baskı altında oynayabiliyor. Baskıyı sever. Baskı olduğunda emin olun daha iyi olur. Bunu kaldırabilen bir oyuncu.

Burak Yılmaz Beşiktaş'ta kaptan olacak mı?

Beşiktaş’taki kaptanlık konusunda pek bir bilgim yok. Şu aşamadan sonra kaptan olup olmamak önemli değil. Kalan maçları atlatmaları önemli. Atiba da çok klas bir oyuncu. Onun yaptıkları da yadsınamaz. Kaptanlık konusunda sıkıntı olmaz.

"Burak saha içinde lider bir oyuncu"

Ben her zaman Burak’a tam puan veriyorum. Saha içinde lider bir oyuncu. Belirli bir kalite ve tecrübeye sahip. Beşiktaş’ta kaptan olmak onurların en büyüğüdür. Şu anda kaptanlık mevzusunun gündeme gelmesinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan kalan 4 maçı iyi şekilde bitirmesi diye düşünüyorum.

Burak'tan derbi maçta nasıl bir performans bekliyor?

Her şeyden önce Beşiktaş formasının hakkını vermek için sahaya çıkacak. Galatasaray derbisi elbette duygusal bir maç olacaktır. Derbinin Beşiktaş lehine bitmesini temenni ediyorum. Şampiyonluk için kimse peşinen bir şey diyemez. 3 takımın da şansı var. Başakşehir şu anda en avantajlı durumda. Onlar da bir düşüş yaşıyor. Beşiktaş’ın çıkışı devam edecektir. Şampiyonluk yarışı bizim gibi futbolseverleri mutlu ediyor. Derbinin berabere bitmeyeceğini düşünüyorum.

Fikret Yılmaz'ın kariyer planı nedir?

Şu anda kariyerimle ilgili elbette yeni projeler var. Ama yeni sezon için bir takım çalıştırmayı düşünüyorum. Nasip diyorum. Futbolun içinde kalacağız. Futbol adına tüm takımlar adına hayırlı, uğurlu bir sezon olsun diyorum.

Kaynak:Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler