Burak Yılmaz'dan Trabzonspor paylaşımı

Burak Yılmaz eski günlerden bir kareyi paylaştı

Burak Yılmaz'dan Trabzonspor paylaşımı
HABER61 SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da yıldızı parlayan ve gol krallığı da yaşadıktan sonra kulübe para kazandırarak transfer olan Burak Yılmaz, sosyal medyadan Trabzonspor'da olduğu günlerden Şenol Güneş'le yanyana olduğu bir fotoğrafını paylaştı.

Burak'ın bordo mavili günlerinden Şenol Güneş'le birlikte olduğu fotoğrafı paylaşması  sosyal medyada kısa sürede olay oldu. Bu paylaşım üzerine bir çok farklı senaryo çizildi. Büyük beğeni alan fotoğraf sonrası Burak'ın yeniden Trabzonspor'a dönmek istediği iddiası en dikkat çekeni olurken Güneş'in Beşiktaş'ı çalıştırması nedeniyle siyah beyazlılara transfer sinyali gönderdiği de öne sürüldü.

Bir başka iddia ise milli takım ile ilgii oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le arasında sorun olduğu iddia edilen golcü oyuncunun uzun süre sonra yeniden kadroya dahil edilmesinden sonra bu kareyi paylaşması Terim'e bir gönderme olarak da algılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler