Burak Yılmaz'dan şok açıklama: En az 2-3 hafta yokum!

Bordo mavili oyuncu Burak Yılmaz, Malatyaspor maçı sonrasında taraftarı şok eden bir açıklama yaptı. 

Burak Yılmaz'dan şok açıklama: En az 2-3 hafta yokum!
Malatyaspor maçında sakatlık yaşayan ve oyundan çıkan Burak Yılmaz maç sonunda mağlubiyet ve sakatlığıyla ilgili konuştu.

Burak Yılmaz şunları söyledi: "Herşeyden önce biz çok üzgünüz. Ne olduğunu bittiğini bir türlü anlayamıyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Suçu hiç kimsede aramıyoruz. Futbolcular olarak en büyük hata bizimdir. Sezona iyi başladık ama ne olduysa birden herşey kötü gitmeye başladı. Kimsenin birbirinden ne fazlalığı ne eksiği var. Bu şehre, takıma, taraftarlara bunu yaşatmaya hakkımız yok. Hepsinden özür diliyoruz. Bu duruma biz getirdik, biz toparlayacağız. Yakın zamanda hoca değişikliği oldu. Takım olmak başka birşeydir. Bireysel olarak çok iyi oyuncularımız var. Bunu hepimizin öğrenmesi gerekiyor. Suçu hiç kimsede aramıyoruz. Nasıl yapacağız bilmiyorum ama bir şekilde toparlayacağız. Çok üzgünüz. Kasıklarımda sakatlık var. Onu tolere ederek oynamaya çalışıyordum ama bugün arka adelemde sıkıntı oldu. Ufak da birşey olsa arka adelenin toleresi yoktur. Sakatlıkta hayır aramak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama belki bu benim için hayırlı oldu. Bütün sakatlıklarımı bu devrede geçirmek istiyorum. Bu sıkıntının ne olduğunu biliyorum. inşallah en kısa zamanda toparlarım. Arka adelenin toparlaması en az 2-3 hafta sürer." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor