Burak Yılmaz'dan ofsayt rekoru

Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz, bu sezon ligde kendi ofsayt rekorunu egale etti.

Burak Yılmaz'dan ofsayt rekoru
Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olurken Burak Yılmaz'ın sık sık ofsaytta yakalanması dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray karşısında maç boyunca 7 kez ofsaytta yakalanan Burak Yılmaz, bu sezon bir maçta ikinci kez bu sayıya ulaştı. Golcü oyuncu, 24 Şubat'ta deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Alanyaspor maçında da 7 kez ofsaytta kaldı. Böylece Burak, Alanya'daki rekorunu Galatasaray karşısında egale etmiş oldu.

Bir maçta 7 kez ofsaytta kalarak bu kulvarda ligin zirvesinde yer alan Burak Yılmaz'ı takip eden futbolcu ise Galatasaraylı Gomis ve Karabüksporlu Leandrinho. Gomis, ligin ilk yarısında oynanan Sivasspor karşılaşmasında, Leandrinho ise yine ligin ikinci yarısındaki Galatasaray maçında 6 kez ofsaytta kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor