Burak Yılmaz'da sona doğru

Trabzonspro Burak Yılmaz transferinde sona geldi

Burak Yılmaz'da sona doğru
Haber61 Spor Servisi

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında olmak için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Burak Yılmaz transferinde sona geldi.

Milli golcüyle anlaşma sağlayan bordo mavililer Çin ekibi Beijing Guoan ile de görüşmelere devam ediyor. Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre;  Çin ile Türkiye arasında olan saat farkı nedeniyle görüşmelerin kısıtlı zamanlarda yapılabildiği ve en son bugün TSİ 11.30 sularında Çinli yetkililerle temasa geçildiği öğrenildi.

BURAK ÇİN'E GİDİYOR

Türkiye'de tatilini tamamlayan Burak Yılmaz'ın yarın takımının antremanlarına katılmak üzere Çin'e gideceği öğrenildi. Bordo Mavililer Çin kulübüyle görüşmesi için Burak ile birlikte Çin'e Tralzonspor adına yetkili bir ismi gönderiyor.

Trabzonspor'un transfer için yetki verdiği ismin Burak Yılmaz'ı Çin kulübüne satan menejerler olduğu öğrenilirken rakamlar konusunda pazarlıkların devam ettiği ve büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a transfer olacağı bildirildi.

Öte yandan bu transferde yetenekli golcünün Trabzonspor'a gelmeyi çok istemesinin de Guoan kulübünün ikna olmasında bordo mavililerin işini kolaylaştırdığı ifade edildi.

burak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor