Burak Yılmaz'a teklif var mı? Ağaoğlu Haber61'e açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, adı transfer iddialarına karışan Burak Yılmaz hakkında konuştu.

Burak Yılmaz'a teklif var mı? Ağaoğlu Haber61'e açıkladı

Haber61 / Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın transfer durumuyla ilgili Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz ile transfer hakkında görüşme gerçekleştirileceği sorusuna Ahmet Ağaoğlu, u anda, görüşme yok"  adam parasını aldı, tatilini yaptı, geldi top başı yaptı. Kontratı devam ediyor. " dedi. 

Burak Yılmaz'a gelen resmi bir transfer teklifi olmadığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu, "Burak 'Beni isteyen kulüpler var' dedi ama bize gelen resmi bir teklif olmadı. Sonuçta onu isteyen birisi olursa kimden isteyecek; elbette ki Trabzonspor'dan. Attı kendini ortaya 'beni isteyenler var' diye, yok kimse gelmedi." diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın kulüpten alacağının da kalmadığını söyleyen Ağaoğlu "Alacakları vardı, hepsini ödedik. İhtar çekmişti, ihtar gününden önce alacağını da ödedik. Dolayısıyla Burak'ın da bu durumda kampa katılmaktan başka yapacağı bir şey yoktu." şeklinde anlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor