Burak ve Sosa'dan müjde

Trabzonspor'un sakatlarında son durum

Burak ve Sosa'dan müjde
Burak yetişiyor

 Hafta içerisinde rahatsızlık geçiren ve iki idman kaçıran Burak Yılmaz’ın durumu iyiye gidiyor. Edinilen bilgiye göre yıldız oyuncu, zorlu deplasmanda sahada olabilecek. Burak’ın da hocasına, “Oynarım, iyiyim” mesajı verdiği öğrenildi.

Sosa oynayabilir 

Adalesinde ağrı hisseden ve tedavisine vakit kaybetmeden başlanan Jose Sosa’nın Osmanlı maçında sahada olması için sağlık ekibi seferber olmuş durumda. Edinilen bilgiye göre Arjantinli yıldızın maç saatine kadar oynayabilecek duruma gelecek.

Onazi mümkün değil! 

Kayserispor maçında sakatlanarak oyundan erken çıkmak zorunda kalan Ogenyi Onazi’nin durumu kesinleşti. Başarılı orta saha oyuncusunun yapılan son tetkiklerinde en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Batuhan belirsiz 

Onazi’nin sakatlanması, Okay’ın cezalı duruma düşmesiyle gözler Batuhan Artarslan’a dönmüştü. Genç orta saha oyuncusunun da tedavisi tamamlanmış değil. Teknik direktör Rıza Çalımbay, sağlık ekibinden olumlu haber gelirse Batuhan’dan da faydalanabilecek.

Durica ve Bero hazır

Bordo-Mavililer’de teknik direktör Rıza Çalımbay’ın sakatlıklarından ötürü son dönemde faydalanamadığı iki isim Durica ile Bero’dan gelen haber sevindirdi. Her iki oyuncunun da tedavilerinin tamamlandığı ve Başkent deplasmanında şans bulmaları halinde oynamaya hazır oldukları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor