Bulak: Trabzonspor'dan teklif gelirse...

Giray Bulak, Trabzonspor'da yine çalışmak istediğini söyledi.

Bulak: Trabzonspor'dan teklif gelirse...
Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Trabzonlu Giray Bulak samimi açıklamalarda bulundu.

Türkiye Haber Merkezi'ne röportaj veren Bulak, Trabzonspor'a yeniden hizmet etmek istediğini belirtirken bordo mavili takımda çalıştığı dönemde taraftarın arkasında durmadığını söyledi.

İşte Bulak'ın açıklamalar;

“Gelecek tekliflere açığım”

“Benim mühendislik yönüm çok fazla... Sıfırdan alıp yetiştirmeyi, geliştirmeyi çok seviyorum. Mesela bir ağacı büyük almam, fide şeklinde alır, diker ve 15 yıl büyümesini beklerim. Daha da bekleyeceğiz... Bu çocukları da küçük yaşta aldım büyütüp, geliştireceğim. Ama profesyonel bir takımdan iyi bir proje ile teklif gelirse yeniden hocalığı düşünürüm.”  

“Bir yanımda Trabzonspor’u bekliyorum”

“Ben Trabzonsporluyum... En büyük amacımda Trabzonspor’da görev yapmak, Trabzonspor’da bulunmak ve Trabzonspor’a hizmet etmek. İnşallah bu da ileride olur diye düşünüyorum.”

“Kendi çocuklarına sahip çıkmıyorlar”

“Trabzonspor’da çalıştığım dönemde ben de şampiyonluğa oynadım.  Fakat benden sonra takıma 10 - 15 tane hoca gelmesine rağmen yönetimden bana henüz teknik direktörlük teklifi getiren olmadı. Ama bu teklif başarısız insanlara  en az 3 - 4 kez yapıldı. Trabzonlular maalesef kendi insana farklı davranıyor. Ben Trabzon’un merkez çocuğuyum. Trabzonspor’a her türlü hizmeti yapan insanlarız biz. Ailemizle, sülalemizle... Çünkü, Trabzonspor merkezden doğdu sonra insanlar Trabzonspor’un etrafında oldular. Maalesef bunları yaşıyoruz ve bunlar yaşanacakta biliyorum. Elbette kırgınım...  Çalıştığım dönemlerde beni farklı gören insanlar şimdi Trabzonspor’da görev yapıyor. Ama bunu ne yöneticiler ne de halkımız bilmiyor. Trabzon kendi yetiştirdiği değerlerin farkında değil. Mesela Şenol Güneş... Çıktı dünya 3. sü oldu. Beşiktaş’ı şampiyon yaptı. Ama şimdi gitse, aynı kırgınlığı veya aynı tepkiyi göstereceklerini düşünüyorum.”  

“Taraftar yanımızda durmadı”

“Görev yaptığım 1983 yılında Trabzonspor son şampiyonluğunu yaşadı. 2010- 2011 şampiyonu yine biziz ama o dönem tescillenen şampiyonluğunu benim başladığım dönemde yaşamıştık. Trabzonspor’da yalnız görev yaptığım dönemde oldu. O maçta montu yere vurdum çünkü o zamanlar Galatasaray’ın ciddi anlamda kadrosu kuvvetliydi. Sarı –Kırmızılı takımla berabere kaldığımız halde bizim taraftarımız memnun olmuyordu.  Ama şimdi küçük takımlara yenilsekte takım her şekilde alkışlanıyor. Bizim dönemlerimizde öyle değildi. O yıllarda taraftarımız kendi çocuğuna hoyrat davranıyordu.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor