Bulak'dan genç Yusuf'a büyük övgü

Bulak Mehmet Ekici’nin olmaması Yusuf için büyük şans oldu dedi

Bulak'dan genç Yusuf'a büyük övgü
 
Trabzonspor eski teknik direktörü ve TRT Spor Yorumcusu  Giray Bulak Yusuf Yazıcı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bulak Mehmet Ekici’nin olmaması Yusuf için büyük şans oldu dedi

Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’un olduğu kadar  ülke için de önemli bir değer olduğunu sözlerine ekleyerek “  Yusuf Yazıcı kumaşı iyi olan usta bir oyuncu. Mehmet Ekici’nin olmaması Yusuf için büyük bir şans oldu. Karabük maçında  sağ ayağıyla golü yapabilirdi, ancak kötü bir vuruş yaptı. Yusuf’un genç yaşına rağmen sakinliği, rahatlığı ve oyunu geniş açılı görebilmesi çok önemli. Birçok oyuncuyu her yerde bulabilirsiniz ama 10 numarayı her zaman dünyanın en önemli ülkelerinde arıyorsunuz.Trabzonspor’un kendi şehrinden böyle bir futbolcu çıkması diğer futbolculara da mesaj olmalıdır. Yusuf Yazıcı hem Trabzonspor hem de ülkemiz için önemli bir değerdir.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler