Bu takım Avrupa'ya gidecek!

Trabzonspor'da herkes Avrupa Kupaları hedefine inandı

Bu takım Avrupa'ya gidecek!

Gelecek yıl 50. coşkusu yaşamaya hazırlanan Trabzonspor’da bu sezondan atılan şampiyon takım temelleri, günden güne daha da sağlam hale geliyor. Süper Lig’de ilk yarıda tanınmaz halde olan ekip üzerinde yapılan özverili çalışmalar, kadroda takviye edilen kaliteli futbolcuların performansı ve takımda yer alan yıldızların da ritmini yakalamasıyla bambaşka bir kimliğe bürünen Bordo-Mavililer, her geçen gün hedefine bir adım daha yaklaşıyor.


Arena’da Avrupa Ligi

Ligin ikinci bölümünde 7 maçta 17 puan toplayan, yeni yılda yenilgiyi unutarak üst sıralardaki rakiplerine gözdağı veren Fırtına’ta artık tek gündem sezonu Avrupa kupaları potasında tamamlamak. Esas hedefi gelecek sezon özlenen şampiyonluk yarışı içinde yer almak olan Karadeniz temsilcisi, öncesinde ise yeni stadında taraftarına Avrupa Ligi coşkusu yaşatmayı hedefliyor.

Hedef 4 maçta 12 puan

Teknik ekipten yönetime, futbolcusundan malzemecisine kadar herkes Trabzonspor’un oynadığı kaliteli futbol ile ligi hedeflenen noktada noktalayacağına sonuna kadar inanıyor. Herkesin dilinde tek bir cümle dolaşıyor; “Bu takım hakettiği Avrupa’ya gidecek.” Sadece Bordo-Mavili camia değil, taraftar da teknoloji harikası yeni statta yakaladığı 21 bin ortalama ile desteğini bir an olsun esirgemeyerek takıma olan güvenini ortaya koymuş durumda. Şehirde uzun süredir hasret kalınan pozitif havayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Fırtına, önümüzdeki 4 haftalık periyotta 12 puanla ayrılarak hayalini kurduğu ilk dört sıra içine girmeyi hesaplıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler