Bongonda, Yanal'ın prensi!

Yanal'ın ondan büyük umutları var

Bongonda, Yanal'ın prensi!
Kamp tarihi yaklaşırken Trabzonspor’da hareketlilik de artıyor... Eskişehir’den sağ kanat oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi ile anlaşan Bordo-Mavililer, Trabzon'a getirdiği Bongonda’yı da her konuda bitirdi. Karadeniz temsilcisi, geçen sezon dünyanın en çok izlenen 2. ligi durumunda olan La Liga’da 30 maça çıkan 21 yaşındaki Belçikalı’yı teknik direktör Ersun Yanal’ın telkinleriyle ikna etmeyi başardı. Belçika Milli Takımı’na gitmek için bir patlama yapmak istediğini belirten genç futbolcuya Yanal’ın 50. yıl hedeflerini, oyun sistemini anlattığı, bu şekilde de olumlu yanıt alındığı öğrenildi.

Asıl bölgesi sol açık

Başkan Muharrem Usta’nın da onayını alan Bongonda’nın Celta Vigo’dan 1 yıllığına kiralanacağı, resmi işlemlerin resmen başlayacağı ve yarına kadar transferin tamamlanacağı ifade edildi. Her 2 kanatta da oynayabilen, ancak asıl bölgesi sol açık olan yıldızdan Yanal’ın çok umutlu olduğu, hatta kiralama değil, bonservisiyle alma seçeneğini tercih ettiği de gelen haberler arasında. Ancak İspanyol temsilcisinin bu öneriyi geri çevirip kiralama opsiyonunu sunduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor