Bongonda'dan sitem dolu ayrılık mesajı

"Yönetim sözlerini tutmadı, bana hiç şans verilmedi"

Bongonda'dan sitem dolu ayrılık mesajı

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Theo Bongonda, sosyal medyadan açıklama yayınladı. Belçikalı futbolcu, yönetimin verdiği sözleri tutmadığını ve kendisine hiç şans verilmediğini söyleyerek taraftara veda etti.

Bongonda yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Trabzonspor'dan ayrılıyorum gerçekten hayal kırıklığına uğradım çünkü bütün kalbimle sevdiğim bir kulüp. Son zamanlardaki durumumu biliyorsunuz, yönetim verdiği sözleri , angajmanları yerine getirmedi ve neden oynamıyorum diye sorduğumda bana sen takımın en iyi oyuncususun ama savunmada yetersizsin oysaki hiç oynamadım. Herneyse, bütün kalbimle teşekkür ederim beni desteklediğiniz için. Umarım beni anlıyorsunuzudur, çünkü bana hiç şans vermeyen , oynatmayan bir yerde kalamazdım. Size herşeyin en güzelini diliyorum ve umarım başka senaryoda başka şartlarla bir araya geliriz. Allah sizin gibi güzel taraftarları başımızdan eksik etmesin.

bongonda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor