"Bir galibiyet Trabzonspor'u ateşler"

Bordo-mavili takımın stoperlerinden Uğur Demirok, “G.Birliği maçı bizim için çok önemli. Bir galibiyet üzerimizdeki sisli havayı dağıtır, güzel günlere doğru yelken açmamızı sağlar” dedi

"Bir galibiyet Trabzonspor'u ateşler"
Antalyaspor maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Uğur Demirok, G.Birliği maçı öncesi adeta hırs küpü. Bulundukları konumun kendilerine yakışmadığını vurgulayan Uğur, toparlanmaları için bir galibiyete ihtiyaçları olduğunun altını çizdi. Deneyimli savunmacı, "G.Birliği maçı bizim için çok önemli. Bir galibiyet üzerimizdeki sisli havayı dağıtır, güzel günlere doğru yelken açmamızı sağlar" diye konuştu. Taraftarları üzdüklerinin farkında olduğunu belirten Uğur şöyle devam etti:

DERS ÇIKARMALIYIZ
"Kimse bu durumu tahmin etmemişti. Geçmişten çıkaracağımız önemli dersler var. Takım olarak herkes üzerine düşeni yaparak kötü durumdan kendimizi kurtaracağız. Taraftarlarımız bu konuda rahat olsunlar. Trabzonspor üst üste alacağı galibiyetlerle kendine üst sıralarda yer bulacaktır."
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler