Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi Batshuayi şoku

Trabzonspor'u bu hafta karşılaşacağı Beşiktaş'ta Batshuayi sakatlandı

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi Batshuayi şoku

Trabzonspor Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ta, Galatasaray maçında sakatlanan, Hatayspor maçında forma giyemeyen ve Sporting maçında oynaması şüpheli olan Pjanic ve Josef de Souza'dan sonra bir kötü haber de Batshuayi'den geldi.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Michy Batshuayi 10 gün yok. Belçikalı futbolcu Sporting ve Trabzonspor maçlarında forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

"Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynadığı müsabaka sırasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi ile aynı müsabakanın sonrasında sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Valentin Rosier’e Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemeleri yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Michy Batshuayi’nin uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kanama, Valentin Rosier’in ise sağ alt baldır adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Futbolcularımzıın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler