Beşiktaş resmen açıkladı Trabzonspor'da planlar değişti

Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı'dan Beşiktaş 11'ine Ismael ayarı.

Beşiktaş resmen açıkladı Trabzonspor'da planlar değişti

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, derbi planını Beşiktaş'ın yeni hocasına göre revize edecek. Maç taktiği, İsmael'in 3-4-3 sistemi dikkate alınarak belirlenecek. Defans tetikte olacak. Beşiktaşlı futbolcular daha hırslı oynayacağı için oyuncular uyarılacak.

Trabzonspor'da derbi karşılaşması öncesi Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktör değişikliği not edildi... Şampiyonluğu bir an önce garantiye almak isteyen bordo-mavililer, ezeli rakibini konuk edeceği maçta 3 puanı şansa bırakmak istemiyor. Bunun için her ihtimali hesaba katan Abdullah Avcı ve ekibi, Valerien İsmael'i mercek altına aldı. Fransız teknik adam, çalıştığı takımlarda 3-4-3 sistemini tercih etmesiyle biliniyor. Oyun stratejisi ve taktik belirlenirken bu durum göz önünde bulundurulacak.

Yeni teknik adamın, Beşiktaş'ta motivasyonu da yükseğe çekeceği hesaplanıyor. Siyah-beyazlı oyuncuların kendilerini göstermek için sahada daha hırslı oynayacağını düşünen teknik heyet, bu durumu futbolculara da anlatıp, dikkatli olmaları için uyaracak... Şampiyonluk için sadece 3 galibiyete ihtiyacı kalan bordo-mavililer, Beşiktaş'ı yenerek mutlu sona bir adım daha yaklaşmak istiyor. Fırtına'nın en büyük kozu ise yine taraftarı olacak. Dev maçın biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler